Kesin Dönüş Almanyadan





Sayin başkanım,

Sizi cok büyük hayranlıkla yaklasik 20 yil takip ediyorum yurt dışından.
Doğma buymeli almanyada 37 yıl hayatimi geçirdim. Almanca dilini ve kültürünü cok iyi öğrendim, ayni şekilde Türkçem de çok iyi kullana biliyormu. Şuan başarılı bi şekilde 3 yıldır elektronik firmasında çalışıyorum gelirim ortalamaya göre daha iyi. Ayni zamanda abim 38 yaş ayni yerde çalışıyoruz, almanlar bize çok hayranlar, olsa bir kardeşimiz daha onuda almak isterlerdi.
Annemiz ve babanızla kalıyoruz ikimizde bekariz. Asen tümüyle malatyaliyiz battalgazinin fatihin Süleyman sultanın torunlarıyız bunu Herzaman gururlar kanımızda taşıyoruz. Bir cok sizin için burda yıllarca kavgamı verdim ve şimdi gururla görmek 100. yil sonra batmayan güneşi Yeniden Doğması ayrı bir gurur verici. Küçükken 80lı 90lı yıllarda bir çokkez her yil araba, uçakla, gemiyle, tranvayla her tür rotayla o güzel memleketimize geldik. Dedemin fakir hanesine 4-7 hafta Malatyada kaldık. O güzel sevgile dolu insanların enerjisini hissetmek bizi sanki farklı dünyada oldumuzu hissettiriyordu..

Size yazmamın sebebiyse suanki buradaki durumlar, corona nedeniyle alman hükumetin tarzi cok fena, bizler karşı baski kurmayi başladılar. En son polis kontrolünden darb edildim 4 görevlilerden. Küçüklükten beli adalet sistemlerini tanıdım ve kasıtlı olarak senaryoların yapıp bizlere karsi yaptırımlar uyguluyorlar.
Artık kafamı kaldırmak üzereken birden her yerden hesap çıkarmaya basladilar. Cok seyler öğrendim ve her gün üstüne dahada katıyorum yaptığım her işte 1.lik ve azimle bitiriyorum.

Sizden ricam, türkiyede bana bir iş tahsiz ede bilirseniz kendi insanima yaralanmak istiyorum.
Inaninki yapa bilemicem iş yoktur.
Şuan cok yogundasinz biliyorum Libya’daki başarılarınız savunma sanayi deki sıçrama Akdeniz meselesi 2023 kaval güçleri Rus lar yunanlılar içerideki satılmış ruhları herşeyin cok iyi farkındayım. Burdaki hükumetin efendilerine cok iyi biliyorum sanirim alman halkı da artık ayaklanmak üzere.

BASKANIM cok daha fazla yazmak isterdim inşallah başka yoldan fırsatım olur. Bu topladım 20 yil dan fazla bilgiyi vatanıma aktarmak dileğiyle sizi cok seviyorum her ne olursa olsun kanımı milletime dökmekten gurur duyarım burda sizin askerleriyiz allaha emanet olun dualarımız sizinle.

Sevgi ve saygıyla

Orkan Yorulmaz

Bir yorum ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir